اطلاعیه شماره ۱ پژوهشکده امام خمینی(س)وانقلاب اسلامی در خصوص مرحله دوم آزمون دکتری نیمه متمرکز سال ۱۴۰۲

شرايط عمومي و اختصاصي پذيرش دانشجو براي سال تحصيلي 1402-1403

اطلاعیه شماره 1

پژوهشکده امام خمینی(س)وانقلاب اسلامی در خصوص مرحله دوم آزمون دکتري نیمه متمرکز سال 1402

( ارزیابی تخصصی)

با آرزوی موفقیت و سلامت، داوطلبان آزمون نیمه متمرکز دکتری که در مرحله اول آزمون(سنجش علمی) پذیرفته شده اند، بدینوسیله به اطلاع می رساند، شیوه برگزاری مرحله دوم آزمون نیمه متمرکز دکتری  سال 1402 در پژوهشکده امام خمینی(س)وانقلاب اسلامی، شامل مصاحبه علمی و مصاحبه عمومی (به صورت حضوری) و ارائه طرحواره(برای تمامی رشته ها الزامی است) به شرح زیر خواهد بود.

شیوه ثبت نام و اطلاعات تکمیلی،از طریق همین وب سایت در اختیار داوطلبان قرار خواهد گرفت.

1. شیوه برگزاری آزمون( مصاحبه علمی)

رشته/گرایش

شیوه برگزاری آزمون

فقه ومبانی حقوق و اندیشه امام خمینی(س)

مصاحبه

عرفان اسلامی واندیشه امام خمینی(س)

مطالعات سیاسی انقلاب اسلامی – گرایش جامعه شناسي جمهوری اسلامی ایران

تاریخ انقلاب اسلامی

مطالعات سیاسی انقلاب اسلامی – گرایش اندیشه سیاسی رهبران

2 )محورهای مصاحبه تخصصی گروههای علمی

رشته مطالعات سیاسی انقلاب اسلامی گرایش اندیشه سیاسی رهبران

1 - اندیشه سیاسی امام خمینی(س)     2 - اندیشه سیاسی در اسلام     3 - مبانی اندیشه سیاسی غرب    4 - روش تحقیق .

رشته فقه ومبانی حقوق و اندیشه امام خمینی(س)

1 - فقه استدلالی        2- اصول فقه 3         3- صرف ونحو عربی     4 - قواعد فقه         5- روش تحقیق تخصصی

رشته مطالعات سیاسی انقلاب اسلامی گرایش جامعه شناسی جمهوری اسلامی ایران

1 - جامعه شناسی سیاسی و جامعه شناسی انقلاب2 -جریانها و تحولات سیاسی اجتماعی ایران معاصر .

رشته عرفان اسلامی و اندیشه امام خمینی(س)

1. - عرفان اسلامی       2 - فلسفه اسلامی3       3  - زبان انگلیسی تخصصی      4-  زبان عربی تخصصی

5 - زندگینامه و اندیشه های عرفانی امام خمینی(س)

رشته تاریخ انقلاب اسلامی

1 - تاریخ انقلاب         2 - تاریخ معاصر       3 - روش تحقیق        4 - نظریات تاریخ نگاری       5 - زبان انگلیسی .

3 ) عناوین محورها و الویت های پژوهشی برای ارائه طرحواره(داوطلب می تواند طرحواره را در موضوعات دیگری غیر از موارد زیر نیز ارائه دهد.)

رشته فقه ومبانی حقوق و اندیشه امام خمینی(س)

1-  نوآوری های تفسیری امام خمینی(س)و بازتاب آن در اجتهاد فقهی وی

2- رابطه ی فقه و زمان و مکان از دیدگاه امام خمینی(س)

3 - تکلیف و اختیارات حکومت از دیدگاه امام خمینی(س)

4 نوآوری های اصولی امام خمینی(س)

5- حقوق و تکلیف متقابل خانواده و دولت ( با رویکردی بر آراء امام خمینی(س))

رشته تاریخ انقلاب اسلامی

1 – نقد و بررسی تحریف تاریخ انقلاب در رسانه های مخالف و معاند

2 – نقد و بررسی بزرگ نمائی دستاورد های دوره پهلوی در تاریخ نگاری و مستند سازی ضد انقلاب

3 – تاریخ نگاری و نحوه انعکاس رخدادهای نهضت و انقلاب اسلامی در اسناد آرشیوی سایر کشور ها ( آمریکا، انگلیس، فرانسه،

روسیه و ...)

رشته عرفان اسلامی و اندیشه امام خمینی(س)

1 - تبیین سنت عرفانی و حکمی عرفان امام خمینی (ره)

2 -  تبیین اندیشه‌های خاص عرفانی امام خمینی(ره)

3 -  جایگاه قرآن و روایات در عرفان امام خمینی (ره)

4. تبیین ادبیات عرفانی امام خمینی (ره)

5 -  سلوک عملی و سبک زندگی عرفانی امام خمینی(ره)

رشته مطالعات سیاسی انقلاب اسلامی گرایش اندیشه سیاسی رهبران

1 – اندیشه سیاسی امام خمنی(س) و سنت تجدد

2 – امام خمینی(ره) و مردم سالاری دینی: امکانات و چالش ها

3 – انقلاب اسلامی و مساله توسعه

رشته مطالعات سیاسی انقلاب اسلامی گرایش جامعه شناسی جمهوری اسلامی ایران

1 – پیامد ها، دستاوردها و چالش های انقلاب اسلامی

4) مدارک مورد نیاز برای ثبت نام و نحوه ارسال مدارک :

• تکمیل فرم شماره 1 ( فرم سوابق علمی،آموزشی وپژوهشی) ( اینجا ) و ارسال آن در قالب فایل pdf  به آدرس ایمیل: amoozesh@ri-khomeini.ac.ir
  • ارسال طرح واره( اینجا)
  • واریز و ارسال تصویر فیش واریزی  به مبلغ یک میلیون وپانصد هزار ریال - به شماره حساب IR400180000000000018931249  - و یا شماره کارت 5464-1143-8370-5859  جهت شرکت در جلسه مصاحبه.
  • تصویرکارنامه آزمون نیمه متمرکز دکتری سال 1402
  • مهلت ارسال مدارک  (متعاقباٌ اعلام می شود)

توجهدر روز مصاحبه مدارک زیر همراه داوطلب باشد:  ( فرم تکمیل شده سوابق علمی،آموزشی وپژوهشی که قبلا از طریق ایمیل به پژوهشکده ارسال شده است - اصل وکپی از تمام صفحات شناسنامه وکارت ملی - اصل و کپی مدرک کارشناسی و کارشناسی ارشد و ریز نمرات هر دو مقطع- اصل نامه تائیدیه استاد راهنما - تصویرآخرین حکم‌کارگزینی و نامه موافقت از محل کار ( برای داوطلبان متقاضی استفاده از سهمیه مربیان رسمی قطعی و یا رسمی آزمایشی). تبصره : آن دسته از دانشجویان سال آخر که حداکثر تا تاریخ 1402/6/31 در مقاطع کارشناسی­ارشد و یا دکتری حرفه ای (پزشكي) فارغ‌التحصیل خواهند شد، می‌بایست تصویرگواهی تأیید شده توسط دانشگاه محل تحصیل، مربوط به معدل واحدهای گذرانده تا تاریخ 1401/11/30را ارسال نمایند.

شماره تماس برای پاسخگویی به سوالات در ساعات اداری  51085080 021

در ساعات غیر اداری 4920174-0919