اطلاعیه ثبت نام پذیرفته شدگان نهایی كارشناسی ارشد ورودی ۱۴۰۱-۱۴۰۰

۱ آبان ۱۴۰۰

دانشجوي گرامي ضمن عرض سلام و تبريك به مناسبت قبولي جنابعالی در پژوهشكده امام خميني(س) و انقلاب اسلامي، به اطلاع مي­رساند بازه زمانی ثبت‌نام از طریق ایمیل از روز چهارشنبه مورخ 1400/07/28 الی روز چهارشنبه مورخ 1400/08/06  و  بصورت غیر حضوری می‌باشد.

مدارک لازم جهت ثبت نام پذيرفته‌شدگان مقطع كارشناسي ارشد سال 1400

1. ارسال فرم ثبت نام دانشجویان ورودی سال تحصیلی جدید(دانلود فرم)
  2. ارسال تصویر شناسنامه و کارت ملی از تمام صفحات به آدرس ایمیل: amoozesh@ri-khomeini.ac.ir
  3. ارسال شش قطعه عكس تمام رخ 4×3 تهيه شده در سال جاري
  4.  ارسال تصویر مدرک نظام وظیفه به آدرس ایمیل: amoozesh@ri-khomeini.ac.ir
  5. ارسال كارنامه قبولي سنجش به آدرس ايميل: amoozesh@ri-khomeini.ac.ir
  6. ارسال اصل مدرک کارشناسی
  7. پذيرفته شدگاني كه به دلايلي قادر به ارائه مدرك كارشناسي خود نمي باشند لازم است اصل گواهي تأييد شده توسط دانشگاه يا مؤسسه آموزش عالي محل اخذ مدرك كارشناسي با محتواي فرم درج شده در سايت سازمان سنجش آموزش كشور كه در آن قيد شده باشد اشتغال به تحصيل نامبرده مورد تأييد وزارت علوم،‌ تحقيقات و فناوري يا وزارت بهداشت،‌ درمان و آموزش پزشكي و يا شوراي عالي انقلاب فرهنگي مي‌باشد را برای مسئول ثبت نام حداكثر تا تاريخ 1400/08/05 ارسال نمایید.
  8. پذيرفته شدگاني كه در زمان اعلام نتايج و تكميل فرم انتخاب رشته دانشجوي سال آخر بوده‌اند لازم است علاوه بر ارائه مدرك تحصيلي،‌ اصل فرم مخصوص ميانگين تعداد واحدهاي گذرانده را نيز ارسال نمايند.
  9. ارسال برگ تقاضانامه برای بهره‌مندی از مزایای آموزش رایگان برای پذیرفته‌شدگان دوره روزانه در مقطع كارشناسي ارشد
  10.  پذيرفته شدگان در صورتی براي ايشان نامه درخواست معافيت تحصيلي صادر مي‌گردد که پس از اتمام ثبت نام،‌ نامه درخواست معافيت تحصيلي خود را از مسئول ثبت نام دريافت و بعد از مراجعه به يكي از دفاتر پليس 10+ نسبت به اخذ معافيت تحصيلي و تحويل آن به آموزش پژوهشكده اقدام نمايند.
  11. پذیرفته شدگان نوبت دوم جهت پرداخت شهریه با اداره آموزش تماس بگیرند. 51085538- 51085080

آدرس پژوهشکده جهت ارسال مدارک:

تهران – بزرگراه خلیج فارس – قبل از عوارضی – حرم مطهر امام خمینی(ره) – پژوهشکده امام خمینی(س) و انقلاب اسلامی –

صندوق پستی: 181556/134- کد پستی 18156163111